Week 31 - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Mariella Dijkgraaf - WaarBenJij.nu Week 31 - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Mariella Dijkgraaf - WaarBenJij.nu

Week 31

Door: Mariëlla

Blijf op de hoogte en volg Mariella

16 Mei 2009 | Nederland, Amsterdam

Bon Tardi Dushi's,

Con ta bai??? Mi ta hopi hopi bon:D

Zondag 10 mei Heb ik he-le-maal niks gedaan. Ik heb eerst uitgeslapen en omdat het ’s middags geen strand weer was heb ik lekker gelezen en achter de laptop gezeten. Maar uiteindelijk trok het tegen de avond helemaal open en ja dan heeft het geen zin meer om naar het strand te gaan.

Maandag 11 mei Ze zeggen wel eens dat het maandag wasdag is. Nou dat was het ook. Ik heb 6 wassen gedraaid en opgehangen. Maar niet voordat ik in het zwembad mijn 50 banen had gezwommen natuurlijk. ’s Middags ben ik met Eef naar de acrobaten gym gegaan. Ik heb weer bij de mat gestaan. Er was een heel schattig meisje, ik denk dat ze ongeveer 6 jaar is en kwam iedere keer naar mij toen om te vragen of ze de handstand en de randslag mocht doen. Natuurlijk mocht dat, maar omdat ze er pas net op zit moest ik haar helpen. Ze leer heel snel en doet het goed.

Dinsdag 12 mei vandaag had ik een vrije dag. Tenminste de middag dan. Ik heb ze wel naar school gebracht en ook weer opgehaald. Daarna ben ik het zwembad ingegaan. Toen ik klaar was heb ik de laptop gepakt en ben ik er achter gaan zitten om even te msn met het thuisfront. ’s Middags heb ik niet veel gedaan dan heerlijk in het zonnetje gelegen:D:D:D:D
Aan het eind van de middag ben ik terug gereden naar school waar Eef werd afgezet, omdat hij was spelen met een vriendje. Daarna doorgereden naar de badminton waar Steff les had. Je kan het nog steeds niet echt les noemen, maar ze is bezig en ik doe ook even mee. Op de terug weg zijn we via de Sint Joris Baai gereden. Deze route had ik van de vader van Roxan gekregen. Hij vertelde dat je dan alle stoplichten en “files “ vermeid. Dit klopt ook, je rijdt dan alleen een klein stukje om.

Woensdag 13 mei ook vandaag had ik een rustige dag, ik hoefde ze alleen maar naar school te brengen en op te halen. Na eerst mijn 50 banen gezwommen te hebben heb ik lekker gelezen in het boek Moeders & Co. Het is een leuk boek en het leest als een trein weg. Vanmorgen heb ik ook allebei de auto’s eens uitgezogen, want het stonk er verschrikkelijk. Er kwam natuurlijk weer van alles uit en gelukkig is het nu beter en de lucht is ook aangenamer geworden. ’s Middags zijn de kids met Hellen mee gegaan en had ik het rijk alleen. Heb even op skype/msn gezeten en ’s avonds vroeg gaan slapen, want had een beetje last van hoofdpijn.

Donderdag 14 mei gelukkig is de hoofdpijn weggegaan en kon ik lekker uitslapen. Omdat ze een gesprek op school hadden. Ik moest echter wel om 8.00 boven zijn, omdat er allerlei mannen kwamen. En warempel waren ze nog op tijd ook. Ik ben verder gegaan met lezen en heb ze ’s middags uit school meegenomen. Nadat we een boterham hadden gegeten hebben we op de Wii spelletjes gespeeld.

Vrijdag 15 mei zijn de kinderen vrij i.v.m. het referendum. Het eiland is in rep en roer of Curaçao wel of niet een zelfstandig land wordt. Lekker hoor zo’n vrije dag:D:D:D natuurlijk eerst uitgeslapen en ontbeten. Daarna even het appartement schoongemaakt, omdat er allemaal stof lag van het opnieuw leggen van mijn badkamer vloer. Ik kan nu eindelijk normaal douche zonder dat ik daarna nog eens 15 min moet staan met de trekker voordat alles droog is. ’s Middag heb ik me de kids een groot schilderij gemaakt. Ik denk dat het 2 bij 3 is. Het is een plaat waar vroeger fotolijstjes ophingen. ’s Avonds kwamen Bas & Annelieke langs en brachten een fles champagne mee. En dan drink je zomaar champagne net alsof het de normaalste zaak van de wereld is.
Iedereen zat in spanning wat de uitslag zou worden. Het is uiteindelijk SI geworden. De We hadden live verslag van de Mermaid (boot naar klein Curaçao). Hij had de radio zo hard aan staan dat we mee konden luisteren. Ja, mensen we hebben zelf nog steeds geen tv/radio. Toen de uitslag bekend was heeft hij een paar keer flink de toeter laten horen en op de radio draaide ze allemaal overwinnings liedjes. Alleen het vuurwerk ontbrak nog :P

Zaterdag 16 mei vandaag is het echt rot weer. Ik had gedacht om vandaag naar het strand te gaan, maar toen ik wakker werd en uit het raam keek was er niks aan en nog steeds niet. Dus toen dacht ik dan ga ik surfen en ja je raad het al het begon te regenen en te regenen. En ben ik maar gaan lezen. Nu is het op gehouden met regenen maar de zon is er niet en er zijn veel wolken. Ik hoop dat het morgen een strand dag wordt, want het is al veel te lang geleden.
En vandaag is de liefste hond van heel de wereld jarig. Smoefel :D:D:D:D:D Happy Birthday.

Dikke kus

• 17 Mei 2009 - 10:51

Els:

Het weer is net als hier in Willemstad als de regen weg is is het gelijk aangenaam in de zon. Kan je vast wennen als je over 42 dagen terug bent. Alleen moet je dan wel een jas aan.

Kus mama