Week 30
Door: Mariëlla
Blijf op de hoogte en volg Mariella
10 Mei 2009 | Nederland, Amsterdam
Zo daar is weer een update van mijn leven op Dushi Korsow. Het was een week met weinig zon en gek weer. Gek in de zin van veel wolken en veel wind. Maar ik vermaak me nog steeds. Natuurlijk zal ik ook weer blij zijn als ik terug ben in NL. Wat overigens niet zo lang meer zal duren.
Zondag 3 mei was Steff jarig. Dit hebben we eerst gevierd en om 11.00 had ik een verassing voor haar. We gingen namelijk het rif schoonmaken bij Directors Bay. Ik was hier al een keer eerder wezen duiken, maar nu zijn we rechts gegaan i.p.v. links. We waren totaal met 7 man. Onder water vonden we heel veel visdraden, blikjes, flesjes, metaal, plastic etc. Om de visdraden weg te halen hadden we een schaar nodig, maar ik was ze allebei verloren. 1 is er terug gevonden maar die ander ligt nog steeds ergens op de bodem. Best slecht want dan haal je alles weg en dan laat je zelf een schaar achter :( Maar het was een hele ervaring, omdat je nu meer op de rommel let dan op de vissen. We hebben veel weg gehaald. Toen we terug kwamen om 15.00 (was het toen al) zijn we in het zwembad gesprongen en 's avonds uit eten gegaan.
Maandag 4 mei Omdat ze hier geen dodenherdenking en bevreidingsdag kennen moesten de kids gewoon naar school. Dus ging de wekker gewoon weer af om 5.45. Toen ik thuis kwam heb ik na het ontbijt mijn appartement schoon gemaakt en mijn banen gezwommen. Je merkt dat de warme maanden er aan gaan komen, want het water is niet meer zo koud. Ondertussen verschillende wassen gedraaid en opgehangen. Totdat het tijd was om de kids uit school te halen. 's Middags ben ik met Eef, Roxan, de neefjes en de tante naar acrobatengym gegaan. Deze keer hebben we geoefend om piramides te maken. Het ging redelijk maar moeten nog veel oefenen.
Dinsdag 5 mei lekker mijn 50 banen gezwommen en op laten drogen in het zonnetje. Dit scheen niet zo heel erg maar het was wel lekker. Om 10.00 ben ik naar mijn vrienden van The-Dive-Bus gereden en ben ik met de neefjes en de tante door gereden naar het strand van Hook's Hut. Ik heb hier 1 uurtje gelegen en de kids opgehaald. Samen zijn we terug gegaan naar het strand. Het was eigenlijk helemaal niet zo'n strand weer, maar toch wel lekker. We hebben tot 18.00 op het strand gelegen. Op de terug weg zijn we even gestopt bij een Marine boot die aan de Mega Pier lag. Mega groot als je er op 5 meter vandaan staat.
Woensdag 6 mei ben ik na mijn 50 banen met de neefjes naar de Caracasbaai gegaan, omdat ze wilde vissen. Ze hadden niks gevangen, maar het was wel leuk. We zijn ook nog even op een toren geweest, wat ze natuurlijk prachtig vonden. Vanuit daar zijn we doorgereden naar school. We hadden afgesproken om naar Willemstad te gaan en dit hebben we ook gedaan. Hier hebben we lekker geshopt en rond gekeken. 's Avonds was het tijd om naar de voetbal te gaan, maar daar waren we 20 min te laat. We waren compleet de tijd vergeten. Ach, het was niet erg en de kids hebben toch plezier gehad.
Donderdag 7 mei zal ik wel niks bijzonders gedaan hebben, want kan mij deze dag niet herinneren.
Vrijdag 8 mei ben ik vanuit school naar de dokter gegaan, omdat ik last had/heb van mijn oor. Dit na de duik van zondag. Dan zullen jullie je wel afvragen waarom blijf je er zo lang mee lopen? Nou het antwoord is simpel. Ik dacht dat het van zelf wel over zou gaan, maar niet dus. Ik heb 1 uur bij de dokter gezeten. Er is niks ergs alleen een beetje ontstoken dus nu moet ik met een zoutoplossing en oordruppels 3x per dag druppelen. En daarnaast ook nog neusspray wat ook 3x per dag moet. Ik moet dit 1 week volhouden en dan moet het over zijn. Ik hoop het maar.
's Middags heb ik de jongens opgehaald ze namen ieder een vriendje mee. Ze hadden allebei 's middags een feestje van verschillende kinderen, wel allebei op de zelfde tijd :S. Ik had met de moeders van die vriendjes afgesproken dat ik ze zou brengen en dan zouden zij ze ophalen. :) Ik ben daarna naar Mambo gegaan waar de tante met de neefjes en Steff lagen. Het was weer geen strand weer maar toch lekker. Ondertussen nog het Happy Hour meegepikt en naar huis waar we tosti's gemaakt hebben.
Zaterdag 9 mei Bram zijn verjaardag. Eerst lekker geprofiteerd dat het weekend was. Door uit te slapen tot 10.00 en nog tv gekeken tot 13.00. Toen eens iets gaan eten en later gebakt op. En heel de middag op een bedje bij het zwembad van de zon genoten. 's Avonds zijn ze de tante met de neefjes weg gaan brengen en uit eten gegaan.
Ayo Dushi's