Week 28 - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Mariella Dijkgraaf - WaarBenJij.nu Week 28 - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Mariella Dijkgraaf - WaarBenJij.nu

Week 28

Door: Mariëlla

Blijf op de hoogte en volg Mariella

27 April 2009 | Nederland, Amsterdam

Bon Nochi,

Hier is weer een nieuwe update van mijn leven op Korsow:D:D:D:D Als ik dit bericht schrijf liggen jullie allemaal al op 1 oor, terwijl ik net gegeten hebt.

Maar is hij dan hoor de update.

Zondag 19 april vandaag had ik een lekker luier dag. Deze begon na een lange nacht, omdat ik pas om 2.30 in slaap was gevallen en pas om 11.30 wakker was. Wel heerlijk zo’n dagje in je pyjama. Omdat het geen strand weer was heb heerlijk heel de dag gelezen in mijn nieuwe boek Kicken. Dit gaat over een man die gescheiden is en een dochter heeft. Hij speelt toneel, waar hij 1 grote rivaal heeft. Echt een leuk boek, omdat je helemaal kan inbeelden hoe het er uitziet.

Maandag 20 april zo vandaag hakte het er wel even in hoor dat die wekker afging om 5.45. Ja, het is weer een “normale” werkweek voor mij. Maar goed als ik eenmaal wakker ben dan ben ik ook gelijk klaar wakker. Ik heb Steff wakker gemaakt en wonder boven wonder waren de jongens al uit bed een aangekleed. Steff was ook zo klaar dus zaten we klokslag 6.30 in de auto. Het was gelijk hartstikke druk op de weg en ook bij school niet normaal. Toen ik thuis kwam heb lekker op de porche gelezen. Toen ben ik naar school gereden om ze weer op te halen. Roxan ging met ons mee, omdat we ’s middags naar acrobatenschool moesten. Ik heb bij de lange mat gestaan en maar handstanden, radslagen en arabieren me ze geoefend. Het was leuk om zo weer bezig te zijn. ’s Avonds op de porche nog iets gedronken en om 23.00 naar bed.

Dinsdag 21 april weer zo’n vroege ochtend die er in hakte. Eenmaal weer thuis heb ik na het ontbijt heerlijk genoten van de zon, met de laptop op schoot. ’s Middags heb ik de kinderen opgehaald uit school en ze afgezet bij het strand van Hook’s Hut, waar Hellen was met een vriendin. Ik heb ’s middags lekker met mama op skype zitten kletsen. Uiteindelijk ben ik om17.30 richting het stadion gereden waar Steff aan het badmintonnen was.

Woensdag 22 april vandaag heb ik niets bijzonders gedaan dan in de zon gezeten en af en toe een was gedraaid en de kinderen uit school gehaald. ’s Avonds ben ik met Eef naar de voetbal geweest. Toen we daar aankwamen dachten we dat het niet was, omdat er allemaal muziek uit het stadion kwam, maar er is ook een zandveld en daar was zijn team aan het oefenen. Toen ik eenmaal thuis was kon ik gelijk weer terug, want ik had een vergadering van de acrobatenschool. Hiervoor was ik uitgenodigd omdat ik nu ook assistent ben. Hier hebben we allerlei dingen besproken en ik was pas om 24.00 thuis. Toen gelijk naar bed.

Donderdag 23 april natuurlijk ging ook vandaag weer de wekker af, maar het koste mij grote moeite om uit bed te komen toch gelukt en de kids naar school gebracht. Toen ik terug thuis was ben ik na het ontbijt gelijk terug gegaan naar bed. Ik hield het echt niet meer en heb ik geslapen tot 11.30. Heerlijk was dat. Ik kon gelijk weer in de auto om ze op te halen. Dré ging spelen en werd thuis gebracht. Samen met Eef met veel pijn en moeite huiswerk gemaakt, maar hij heeft het af. Ik heb ’s Avonds opgepast en ook deze avond achter de pc doorgebracht.

Vrijdag 24 april vandaag was het tijd om mijn appartement schoon te maken. Heerlijk is dat als alles weer lekker fris ruikt. De kids hadden een feestje. Ze zijn gaan varen op de Pelican een boot die bij het SeaQuarium hoort. Ik wilde eerst naar het strand gaan, maar er waren veel wolken dus had er geen zin in, dus ben ik maar achter de computer gaan zitten en met mama op skype gezeten. Ik ben om18.30 naar beneden gegaan en hier tot laat tv gekeken.

Zaterdag 25 april heb ik heerlijk geslapen tot 9.00. Toen nog even tv gekeken en ontbijt gemaakt. Ook gelijk brood gemaakt voor het strand waar ik om11.00 naar toe ging. Het was super rustig op Lions Dive. Je zou het niet verwachten omdat in Nederland de meivakantie is begonnen maar toch was het zo. Ik heb hier lekker gelegen tot 17.00. Ik ben naar huis gegaan en ’s avonds moest ik oppassen, omdat ze een feestje hadden. Heb mij prima vermaakt achter de pc. Ik ben uiteindelijk om 01.30 gaan slapen op Steff der slaapkamer.

Zondag 26 april vandaag was ik al om 7.00 wakker, omdat de jongens ruzie om die achterlijke tijdstip aan het maken waren. Ik ben tot 8.00 blijven liggen en heb toen ontbijt gemaakt, omdat ik om 9.15 ging duiken met The-Dive-Bus. We zijn naar Vearsenbaai gegaan. Hier hebben we 2 duiken gemaakt en waren we totaal met 4 mensen. Tijdens de eerste duik hebben we veel mooie vissen gezien, maar tijdens de tweede duik hebben we murenen, schorpioenvissen en een karetschildpad gezien. Omdat ik de vorige keer zo enthousiast was om de andere in te seinen heb ik hem toen niet goed gezien. Daarom ben ik hem deze keer gevolgd. Echt super was het:D:D:D:D

Zal ik jullie nog eens iets vertellen. Over 10 weken kom ik alweer naar huis. Niet normaal hoe snel de tijd om vliegt.

Ayo dushi's

• 28 April 2009 - 19:01

Els:

Zo over 10 weken naar huis kijken wie er het bruinst is.
    XXX mama

• 01 Mei 2009 - 03:25

Teuni:

Weer eens even je belevenissen doorgelezen. Wat een strandmens ben je geworden zeg. Fijn dat alles goed gaat.
    Groetjes uit al een redelijk zonnig Nederland.