Week 27
Door: Mariëlla
Blijf op de hoogte en volg Mariella
19 April 2009 | Nederland, Amsterdam
Dinsdag 14 april was ik al vroeg wakker namelijk 6.00 en kon niet meer in slaap komen. Ik moest er eigenlijk uit om 7.30 dus kon nog 1,5 tukken. Ik had vandaag weer een duik. Weer bij The Dive Bus en met de Amerikaanse familie van zondag. Deze keer zijn we naar Directorsbay en Tugboat gegaan. Ik weet nu waar Tugboat ligt. Had er al zoveel over gehoord en dat het een mooie plek is om te snorkelen, maar nu kan ik er over mee praten. Het is echt een mooie plek om te duiken/snorkelen. Bij Directorsbay gaan de rotsen zo mee de zee in en groeien er allerlei soorten koraal aan. Zo ontzettend mooi. En dan de vissen die je ziet niet normaal hoe mooi. Daarna zijn we naar Tugboat gegaan. Ook hier is het schitterend. Er ligt momenteel een boot die wordt gerepareerd en daar zijn we nog even onder gaan duiken. Het weerkaatsen van de zon op het water gaf een mooi gezicht. We waren pas om 15.00 terug bij de shop toen hebben we ons logboek ingevuld en nog na besproken. Ik ben om 16.00 naar het strand van Lions Dive gegaan waar ik tot 18.30 heb gelegen. Ik wilde nog naar de film gaan, maar er draaide 1 of andere ecologische film over haaien en daar had ik geen zin in, dus ben ik naar huis gegaan. Waar ik mee kon eten met Hellen en Audry.
Woensdag 15 april kon ik niet weg, omdat er allerlei mannen kwamen. Voor de tuin, voor de pomp en voor het internet. En aangezien Hellen samen met haar vriendin Audry weg wilde vroeg ze of ik op het huis wilde passen en op de mannen wilde letten. Ondertussen heb ik lekker op skype/msn gezeten met mama.
Donderdag 16 april was ik om 9.00 bij The Dive Bus om weer een duik te gaan maken. Deze keer zijn we naar Vaersenbaai gegaan. Dit is richting Julianadorp. Het is geen strand om even lekker te gaan zonnen. Ik heb hier 2 duiken gemaakt. Bij de eerste duik hebben we veel vissen gezien en ook veel koraal. Daarna hebben we even pauze gehouden en iets gedronken. Toen zijn we weer het water ingegaan om een fantastische duik te maken. We begonnen met het spotten van veel baby barracuda’s, een ballonvis, een eagle ray en toen we terug gingen zag ik als eerste een karetschildpad. Dus heb gelijk de andere gewaarschuwd. Wat een fantastische duik was dat.:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Ik moest echt even bijkomen, toen we op de kant waren. We hebben wat gegeten en gedronken en zijn toen terug gereden naar de Dive-Bus Hut. Hier ons logboek ingevuld en na besproken. Daarna ben ik nog voor 2 uurtjes naar Lions Dive gegaan om lekker te zonnen en nog steeds bij te komen. Eenmaal thuis ben ik onder de douche gegaan en iets gegeten.
Vrijdag 17 april was het niet zulk mooi weer dus kon niet naar het strand. Toch heb ik heel de dag in mijn bikini aangehad, maar er waren veel wolken en af en toe zelf een spatje regen. Ik ben dus lekker thuis gebleven en ’s middags nog even op MSN met ma & Arlet gezeten. Om 17.00 was er een borrel bij de Dive Bus. We hadden afgesproken met de “Jim Family” maar zij waren in de stad en uiteindelijk zijn ze niet meer geweest. Dus was ik alleen met Crowley. We hebben samen zitten kletsen en wat gedronken. Ik was om 21.00 thuis en heb toen nog even lekker tv gekeken.
Zaterdag 18 april was ik al vroeg wakker omdat die klojo’s van een werkmannen al om 8.00 begonnen met heien. Door de weeks hoor je ze niet en dan op zaterdag beginnen ze ineens zo vroeg. Maar gelukkig heb ik het kunnen rekken tot 9.00. Ik heb toen nog tv gekeken en ben om 11.00 eens naar boven gegaan om iets te eten. Ik vroeg of ik de auto mee mocht nemen en ben om 12.00 naar Lions Dive gegaan om lekker te genieten van de zon, zee en strand. Normaal moet je hier betalen, maar omdat ik iedere keer in het water was om “af te koelen” heb ik niet hoeven te betalen. En als ze was gekomen, had ik gewoon mijn pasje laten zien van de vorige vakantie. Ik heb hier gelegen tot 17.30 en ben toen op mijn gemak naar de auto gegaan en naar huis. Hier een tosti gemaakt met 2 boterhammen en lekker onder de douche gegaan. Daarna dit verhaaltje getypt toen de familie terug kwam van Hato waar de kinderen landde. Ze waren kapot en zijn ook gelijk na het eten naar bed gegaan.
Voor foto's moeten jullie even naar mijn hyves gaan.
Dikke kus