nog 3 dagen werken en 1 week vakantie!!!!!!!!
Door: mariella
Blijf op de hoogte en volg Mariella
09 November 2005 | Nederland, Amsterdam
Nu het vandaag toch rustig is kan ik eigenlijk wel een bericht plaatsen dacht ik. Zoals jullie kunnen lezen moet ik nog maar 3 dagen werken en dan zit mijn stage er al weer op. De tijd is hier echt mega snel gegaan. Ik kan me nog goed herinneren dat ik uit het vliegtuig stapte en naar mijn studentenhuis ging. Maar ja dat is al bijna weer voorbij. Ik ga nu nog lekker ff een weekje genieten. Lekker met de auto erop uit. Ga nog naar verschillende stranden en met andere nog leuke dingen doen. Wat het allemaal gaat worden zien we tegen die tijd wel. Maar nu eerst nog 3 dagen werken. Het werk op zich was/is nog steeds hartstikke leuk, maar ik denk wel dat als ik het voor de rest van mijn leven zou doen dat het eentonig zou zijn. En je moet altijd maar zin hebben om te duiken. Maar daar in tegen was het wel een superstage. Als ik een nieuwe stage zou moeten doen denk ik dat ik wel weer naar Curacao zou gaan. Het is echt super hier. Heb veel mensen leren kennen. Niet alleen studenten maar ook lokale. Met de lokale kun je erg lachen. Echt super. Ik heb een leuke tijd hier gehad. Bedankt iedereen die dat mogelijk heeft gemaakt.
09 November 2005 - 19:42
Arlette:
Heyy Mariël,
Ja het is dan bijna zover.. kom je weer naar dit koude kikkerlandje!!
Je zal je ogen hier wel uitkijken, want er is veel veranderd:D Ik zie er wel naar uit dat je naar huis komt, kunnen we samen weer eens met de auto weg (shoppen!!) tot over 2 weekies
Kus(K) -
10 November 2005 - 20:53
Mama:
Hoi Mariëlla,
De tijd is inderdaad omgevlogen,vooral nadat Arlette en ik bij je zijn geweest. We hebben met z'n 3en een super tijd gehad, maar helaas zit het er nu bijna op.
Gelukkig heb je een leuke tijd gehad om op terug te kijken en geniet nu nog maar de laatste 2 weken.
Koop maar leuke souveniers en maak nog leuke foto's. Wij staan 23 november op Schiphol om je weer in ons natte en winderige Nederland te verwelkomen.
Dan kan je hier nog een paar weken vakantie vieren en bijkomen van alle belevenissen.
Nou tot de 23ste dikke kus. Mama