update - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Mariella Dijkgraaf - WaarBenJij.nu update - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Mariella Dijkgraaf - WaarBenJij.nu

update

Door: mariella

Blijf op de hoogte en volg Mariella

07 November 2005 | Nederland, Amsterdam

Hallo allemaal,

Het is een hele tijd geleden dat ik een bericht heb geplaats. Dat komt omdat er simpel weg geen tijd voor was. Het was de laatste tijd zo druk met cruiseschepen en alle mensen die binnen kwamen. Dus vandaar. Maar hier ben ik weer. Zoals jullie misschien weten ben ik 3 dagen naar Bonaire geweest, wat echt te gek was. Het is zo'n ander eiland. Veel schoner, groener en geen zwervers. Ik heb daar een auto gehuurd en ben in het noorden begonnen en daarna doorgereden naar het zuiden. Echt de moeite waar om terug te gaan. Als ik moest kiezen tussen Curacao en Bonaire, zou ik voor Bonaire gaan.
Verder heb ik in de tussen tijd nog een fietstocht gemaakt langs de oost kant van Curacao dat was ook leuk om te doen. En Gerard Joling is bij ons op de patio geweest. Misschien hebben jullie mij wel op tv gezien??? En natuurlijk ben ik met hem op de foto geweest, ook sta ik nog in een Antiliaanse krant.
Ik ben ook naar de Amstel Bright Race geweest. Met bekende wielrenners zoals Boogert, Brentjes, Boonen, Dekker en nog meer bekende. Boonen heeft de race gewonnen.
Op het werk is het nu weer enorm druk, vanwege de cruiseschepen. Ik moet nu gaan duiken en foto's maken.

AYO AYO

• 07 November 2005 - 20:22

Nadesh:

heel veel succes nog meid zit er bijna weer op!!
    op nr de nederlandse willemstad !!

• 09 November 2005 - 10:28

Opa Cornelisse:

je hebt heel wat te vertellen op je website en gelukkig allemaal positieve informatie. het is hier erg winderig weer er valt veel blad, gisteren 8/11 met je pa 12 emmers blad uit de goten gehaald.groeten opa en oma.