Zomaar - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Mariella Dijkgraaf - WaarBenJij.nu Zomaar - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Mariella Dijkgraaf - WaarBenJij.nu

Zomaar

Door: mariella

Blijf op de hoogte en volg Mariella

27 Augustus 2005 | Nederland, Amsterdam

Ik dacht we zullen weer eens een bericht plaatsen.

Vandaag 27-9 is het heel rustig op het werk. Ik moet vandaag alleen werken en dat is goed te doen. We hadden een Sea Lion Encounter om 9.00 uur en daarna is er niks meer gekomen. Dus als je alleen moet werken is dat echt heel relaxd.
Ik was gister vrij. Eigenlijk heb ik niks gedaan dan behalve uitgeslapen t/m 12.00 uur en daarna op mijn balkon in de zon gezeten. 's Middags ben ik naar Sabrina gelopen, omdat we boodschappen nodig hadden en hebben die toen ook gehaald. 's Avonds zijn we uit eten gegaan bij het Plein. We hebben daar vis gegeten. Het was echt enorm lekker en het was er enorm druk zoals gewoonlijk. Sabrina en ik zouden eigenlijk nog uit gaan bij Tu Tu Tango maar ik ben niet meegegaan, omdat ik de volgende dag moest werken. En Nienke zou ook aankomen, maar die heb ik niet gezien. Wat bleek nou zit ze in een ander huis. En dat wist ik niet, maar nu ik haar gesproken heb weet ik dat ze wel is aangekomen.

Ik spreek jullie snel

Ayo Ayo

• 27 Augustus 2005 - 16:06

Nienke:

Hey Marielle!

Jah ik zit dus is een ander huis!12 Maar wel naast je is dus niet zover weg! Maar mijn vlucht had ook 4 uur vertraging dus ik ben gelijk naa rmijn kamer gegaan en heb die andere studenten ontmoet en ben toen toch wel in mijn bedje gegaan! Maar vanavond kom jij dus langs he! Gezellie

Werkse nog!

xoxxo nienke

• 27 Augustus 2005 - 17:44

Ebony:

hey allemaal!
    Waar zittenjullie precies in de srtudentenhuizenh? want als het goed is kom ik in de nieuwstraat ofzoiets! nog 2 weekjes dan zie k jullie weer1 werkse allemaal en zie jullie snel1 dikke kus Ebony

• 30 Augustus 2005 - 20:07

Opa Cornelisse:

Heb vandaag 30 augustus je site weer eens bezocht.Begrijp dat je een goed leventje hebt, niet al te druk, zoals je zelf zegt relaxed.Het gaat je goed groeten van oma en opa.