druk, druk, druk - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Mariella Dijkgraaf - WaarBenJij.nu druk, druk, druk - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Mariella Dijkgraaf - WaarBenJij.nu

druk, druk, druk

Blijf op de hoogte en volg Mariella

23 Augustus 2005 | Nederland, Amsterdam

Halllo hier zijn we weer een keer.

Jullie zullen wel denken, waar blijven die berichten van haar nu. Maar ja ik heb niet altijd tijd om de site bij te houden. Gelukig kan het nu even.

Vorige week is er weer van alles gebeurd hier. Zo zijn Mama en Arlette weer naar huis gegaan, er is een mantha voor de kust gesignaleerd en er zijn walvissen gezien. De walvissen waren niet zo groot. Die mantha was van vleugel tot vleugel 3 meter lang. Kan je na gaan als je die tegen komt onder water. Ik zou me echt doodschrikken.

Gelukkig hebben Mama en Arlette een hele leuke tijd hier gehad. Ik vind het jammer dat ze al weer naar huis zijn. Maar heb een leuke tijd met ze door gebracht. We hebben iedere avond lekker met elkaar gegeten. Of ze aten bij mij of we gingen uit eten. Als we uit eten ging was dat bij het Plein, omdat het daar 1 goedkoop is en 2 heel lekker.

Deze week is een beetje klote begonnen, omdat ik zondag alleen moest werken en dus ook foto's onder water ging maken. Toen ze op de computer stonden vonden de ze niet mooi. Dus moest ik maandag weer het water in VERPLICHT om te oefenen. Ze waren wel goed, alleen de foto's van 13.00 uur waren allemaal onscherp geworden. Maar dat kwam, omdat de camera eerst niet werkte dus moest ik hem opnieuw in elkaar zetten. En waren ze dus onscherp geworden. Ik ben benieuwd wat er nog meer komt deze week.
Zo wie zo is het weer de week van het cruiseship dus weer extra druk.
Maar ja we mogen niet klagen, want er is ook goed nieuws. Sabrina is aangekomen en Nienke komt dus dan kunnen gezellig met elkaar dingen doen.

Ik hou jullie op de hoogte.

Ayo Ayo

• 23 Augustus 2005 - 17:33

Nadesh:

leuk leuk leuk !!!
    Heel veel succes.. Mr die simone die ik ken die is da niet.. wnt die loopt geen stage in toerisme....
    spr j KUzj nadesh

• 23 Augustus 2005 - 17:57

Ebony:

Hey wijfie! Leuk iets van je te lezen! nog maar 2 weekjes en dan kom ik ook naar curacao. Kheb er wel zin in hoor!! Ik spreek je snel! diike kus Ebony

• 23 Augustus 2005 - 18:16

Petra:

oejoeei, wat leuk om wat van je te horen. ik ben inmiddels ook begonnen met mijn stage bij De Jong. hihi. have fun! Kusss Petra

• 23 Augustus 2005 - 19:26

Nienke:

Hai Mariella! Zo te horen heb je het harstike druk, en nu natuurlijk al helemaal vanwege dat binnengekomen cruiseschip! Het klinkt allemaal wel cool wat je doet in het Sea Aquarium en ik verheug me op het feit dat wel collega's worden! Gezellie meissie!!

Nou veel plezier en tot heel snel- vrijdag al!!

Nienke

• 23 Augustus 2005 - 19:54

Wilma:

hoi hoi hoe is het lukt het allemaal je moeder was erg bruin heeft ze alleen liggen bakken en volgens mij mist je zus jouw ontzettend van de week ga ik even verhaal halen bij je moeder nou ik mail nog wel tot de volgende keer

• 24 Augustus 2005 - 07:09

Dominique:

hey heel willemstad mist je en je zusje ook maar ik hoop dat je het naar je zin heb doeii doeii

• 24 Augustus 2005 - 18:39

Martine:

Hey meissie,

leuk om te horen dat het goed met je gaat. Kus Martine ( en Jacoline :D )

• 25 Augustus 2005 - 19:56

Els Dijkgraaf:

Wij hadden een hele leuke tijd jammer dat het voorbij is het weer is hier klote koud en regen alleen daarom willen Arlette en ik terug. Die Mantha is een beest om voor op de vlucht te slaan wat een kanjer. Doe je best met foto's maken en hou je haaks.
    Groetjes.