Week 33 - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Mariella Dijkgraaf - WaarBenJij.nu Week 33 - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Mariella Dijkgraaf - WaarBenJij.nu

Week 33

Door: Mariëlla

Blijf op de hoogte en volg Mariella

30 Mei 2009 | Nederland, Amsterdam

Hallo Allemaal,

Vandaag over een maand vlieg ik weer terug naar Nl dan zit mijn avontuur erop.

Zo waar was ik gebleven. O, ja 24 mei
Vandaag kwam de familie thuis van hun lang weekend Sint Maarten. Maar niet natuurlijk voordat ik naar het strand van Lions Dive was gegaan en aan het eind van de middag naar de opening van het Dive Festival bij Livingston. Hier was een presentatie over het duiken in het algemeen wat best interessant. Na afloop was er nog een borrel. De familie had veel vertraging omdat er iets aan de hand was met het vliegtuig. Er was een technisch mankement waardoor er geen vliegtuig kwam en ze moesten dus wachten op een vliegtuig vanuit Amerika dat een tussenstop maaktte op Sint Maarten en door ging naar Curacao. Ik heb eerst nog een dvd gekeken en ben om 22.00 naar Hato gegaan. Nou daar sta je dan te wachten. Ze waren pas om 00.00 geland. Gelukkig waren ze snel door de douane en waren we om 01.00 thuis. Toen is iedereen gelijk naar bed gegaan en was dus een korte nacht.

Maandag 25 mei had ik gelukkig goed geslapen en kon ik heerlijk uitslapen, omdat de kids een dagje thuis mochten blijven. Heb vandaag niet veel gedaan. Eigenlijk alleen maar achter de laptop gezeten, maar ben 's middags wel naar acrobaten gym gegaan. Hier was het gezellig en hebben we veel gedaan.

Dinsdag 26 mei ook vandaag heb ik niet veel gedaan. Veel achter de laptop gezeten.

Woensdag 27 mei heb ik mijn appartement schoongemaakt nadat ik ze naar school had gebracht. Ook deze middag heb ik achter de laptop gezeten. Eef had een feestje en die ben ik op gaan halen, vanuit daar zijn we doorgereden naar de voetbal en onderweg even iets gegeten.
's Avonds heb ik opgepast en nog even tv gekeken voor zo ver er iets was.

Donderdag 28 mei was een heerlijke dag die begon met 50 banen zwemmen en boek lezen in de zon. Ik kreeg vandaag de opdracht om met de kinderen iets te gaan doen, omdat Bram zakelijk mensen over de vloer had en dus geen kids erbij wilde hebben. Logisch. Dus heb ik de tas met zwemspullen gepakt en die achter in de auto gezet. Eef ging spelen en met de andere 2 ben ik lekker naar het strand van Blauwbaai geweest. Hier hebben we eerst iets gegeten en daar heb ik lekker in de zon genoten:D en de kids zaten in het zwembad. Er was ook nog een trouwerij. We zijn tot 16.15 gebleven, want we moesten Eef nog ophalen bij school.

Vrijdag 29 mei heb ik ze natuurlijk naar school gebracht. Eenmaal weer thuis heb ik gezwommen en achter de laptop gezeten. Toen was het alweer tijd om ze op te halen. Eef ging spelen en de andere 2 gingen mee. Dré had afgesproken om met 2 vriendinnnen naar de bioscoop te gaan, maar hij mocht niet alleen dus ben ik mee geweest. We zijn naar Night at the Museaum 2 geweest. Het was een super leuke film zeker omdat ik ook deel 1 had gezien.

Zaterdag 30 mei was er een exta training voor een paar kinderen van de acrobatenschool. De hoofdleidster vroeg of ik wilde helpen en heb ik ook gedaan. We hebben druk geoefend voor een show. Die voeren we op met de turnvereniging. Maar het wordt wel super leuk. Een aantal kinderen doen iets in de lira, trapeze,
1-wieler en lange mat. Daarna ben ik doorgereden naar Lions Dive waar ik heerlijk heb genoten van de zon:D

Verder heb ik besloten om mijn Padi Advance te gaan halen. In het begin dacht ik van ja waarom zou ik het doen, maar denk dat het toch wel voordelen heeft. Tijdens deze cursus mag je naar een diepte van 30 m, wrakduiken maken, compasduik, visindicatie ect. Als je dit gedaan hebt kan je ook weer meer uitbreidingen doen. Maar eerst deze halen. Gaat lukken:D:D:D
Hoe dit afloopt lezen jullie volgende week.

Hou jullie op de hoogte

Ayo