Week 25
Door: Mariëlla
Blijf op de hoogte en volg Mariella
05 April 2009 | Nederland, Amsterdam
Maandag 30 maart ben ik om 6.00 opgestaan om de kids wakker te maken. Nadat ik ze naar school had gebracht ben ik even achter de pc gaan zitten en daarna heb ik 50 banen gezwommen. Ook had ik pasta gekookt. Dit hebben we s’middags gegeten.
Toen was het alweer tijd om naar school te gaan. Eef nam een vriendinnetje Roxan mee naar huis die ook op de acrobatenschool wil komen. Dus zijn we ’s middags naar de acrobatenschool gegaan. Ik had eerst een boek zitten lezen, maar daarna vroegen de kids of ik mee wilde doen. Dus ik dit gedaan. Heb ze geholpen om op een 1wieler te rijden en een hoepel vast gehouden, waar ze door heen moesten springen. Dit zag de hoofdjuf en die vroeg of ik geen assistent wilde zijn. Dus ik vertelt dat ik ook in NL assistent ben bij de gym en dat ik het hier ook wil zijn. Ben nu acrobatenassistent:D Toen we thuis kwamen heb ik soep gemaakt en daarna Roxan thuis gebracht.
Ze zijn lief gaan slapen.
Dinsdag 31 maart heb ik achter de pc gezeten, wassen gedaan en gekookt. Deze keer had ik worteltjes met vis en gebakken aardappels gemaakt. Ook dit hebben we tussen de middag op, omdat Steff naar badminton ging. Maar Steff ging met Anne mee en ik ben samen met de jongens naar Marco’s Fishfarm gegaan. Hier hebben ze lekker kunnen vissen. In het begin wilde het niet zo lukken, maar uiteindelijk hebben ze toch in 2 uur tijd 10 vissen gevangen. Ik heb heerlijk van de zon genoten en naar de jongens zitten kijken en deeg voor ze gehaald en een beetje daar op het terrein rond gekeken. Ze hebben naast de vissen ook schildpadden, papegaaien, pauwen, ganzen, kippen en een poes. Echt een vrolijke dierenbende is het. Daarna zijn we naar Steff gereden en ook hier hebben we meegedaan. Even lekker gesport. Toen we thuis kwamen hebben we even iets gegeten en zijn ze na het douchen lekker gaan slapen. Ik zelf ben ook lekker vroeg in bed gedoken met een boek. Had eerst het boek “Mijn legendarische ex”maar daar viel niet door heen te komen dus heb ik een andere gepakt die wel leuk is. Namelijk “Foute mannen”. Dit gaat over een man die geen vriendin kan krijgen en nu wil hij aan een vriendin komen d.m.v. een metamorfose. Hij krijgt hierbij hulp van zijn beste vriendin die op foute mannen valt. Ik ben benieuwd of het lukt.
Woensdag 1 april kikker in je bil :) vandaag een drukke dag. Ik heb mijn kamer netjes achter gelaten, verschillende wassen gedraaid en opgehangen. Natuurlijk ook gezwommen en de vlucht in de gaten gehouden. Ze hadden uiteindelijk 20 min vertraging. Vanuit school zijn we terug gereden naar Hook’s Hut waar we iets gegeten hebben en de kids hebben lekker in hun zwembroek/bikini gespeeld. Ik had boekjes en de krant meegenomen en heb die lekker zitten lezen. We zijn om 15.15 richting Hato gegaan, waar we de Boeing 747 binnen hebben zien komen. De vlucht was goed gegaan. Toen we thuis kwamen hebben de jongens zich omgekleed voor de voetbal waar ik ze naar toe heb gebracht. Hellen heeft ze opgehaald en ik ben Steff opgehaald bij toneel op Emmastad waar ze generale repetitie had.
Donderdag 2 april na het gebruikelijke ritueel van ze naar school brengen en ophalen en de was doen en mijn 50 banen zwemmen heb ik samen met Steff toen ze uit school kwam Bono ontteekt. Hij zat er helemaal onder al een aantal dagen en waarschijnlijk heeft hij weer de tekenziekte. Hellen had shampoo gekocht waar we hem mee hebben gewassen en afgespoeld. Hij vond het heerlijk. Niet dat die shampoo heeft geholpen, want de volgende dag zaten er weer teken. Ik ben direct onder de douche gegaan en hebben we gegeten. ’s Avonds nog even op de porche samen met Edwin gekletst en uiteindelijk zijn ook gaan slapen.
Donderdag 3 april had ik een rustige dag, omdat ik ze alleen maar naar school hoefde te brengen. Dat was wel lekker even. Ik heb ’s middags lekker van de zon genoten en met mamsie op skype zitten kletsen betsen.
’s Avonds ben ik uit eten geweest met Edwin, Edward, Berbel en Tessa. We zijn gaan eten bij een heel leuk tentje. Het is alleen op vrijdagavond open en je kunt niet reserveren. Je moet alles zelf doen op het koken na dan. Dit wordt gedaan door een kok. Je kunt er alleen een spies krijgen van beef of kip deze wordt aan een houtenbalk boven je aan tafel gehangen, waar je met je vingers het vlees af moet halen en in de knoflooksaus of in de pika moet dopen. Je hebt dus geen bestek of bord. Het was super lekker en gezellig. Na afloop zijn we naar Cabana Beach gegaan voor een drankje, waar nog meer vrienden van Edward en Berbel kwamen. Daarna zijn we naar Mambo gegaan waar DJ Ricky Rivaro optrad. Ik had in het begin zo’n idee van wie is dat en wat voor soort muziek draait hij. Het bleek house te zijn, maar geen vervelende house. Het was een top avond. Er werd nog gezongen, toevallig voor mij, maar ook voor Najib Amhali die ook jarig was. Ik was om 03.30 thuis.
Vrijdag 4 april Jarig!!!!!!!!!!!:D Heerlijk geslapen tot 10.30 toen mijn mamsie belde om me te feliciteren. Was nog half slaperig, maar toen wel klaar wakker. Daarna heerlijk aangeklooid en om13.00 eens naar boven voor een lunch. Die klaar gemaakt en heerlijk van de zon genoten tot 16.00. Hellen en de kids kwamen naar het zwembad waar ik lag en ze begonnen te zingen. Ik schrok me kapot. Was super leuk. Ik heb een bon van de schoonheidsspecialiste, een schilderij en een fotolijstje gekregen. ’s Avonds zijn we naar de toneelvoorstelling gegaan, waar Steff en Dré aan mee deden. Deze keer duurde de stukjes allemaal maar 15 min waardoor er niet echt een verhaal in zat, maar ze hebben goed gespeeld. Ik moest nog helpen achter de bar. Gaat mij ook goed af:P Toen we thuis kwamen heb ik samen met de kids de DVD van Anne Frank gekeken. Wat hebben ze die goed verfilmd. Ik had ook het boek gelezen en het klopt gewoon helemaal. Daarna heb ik nog een dvd van Julia’s Tango gekeken en ging slapen om 01.30.
Zondag 5 april heerlijk geslapen tot 09.30 toen de jongens aan de deur stonden, maar heb me nog even omgedraaid en nog een half uur en uit kunnen halen. Ik ben om 11.00 naar boven gegaan en ontbeten. Daarna heerlijk naar het zwembad om te genieten van de zon, waar ik dit verhaal zit te typen en te praten met mijn mamsie op skype. Vanavond is er weer een toneelvoorstelling. Deze keer mag ik achter de schermen helpen. Ik moet de kids rustig houden. Ben benieuwd.
Eigenlijk had ik vandaag in NL moeten zijn, maar dit is niet doorgegaan.
Ik heb nu heerlijk 2 weken vakantie, waarvan 10 dagen echt vakantie, want dan zijn de kids in NL. Ik heb nog niet echt plannen, maar er staat al wel vast dat ik 1 duik ga maken met Pasen. Heb er echt zin in.
Tot snel dushi’s