Week 23 - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Mariella Dijkgraaf - WaarBenJij.nu Week 23 - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Mariella Dijkgraaf - WaarBenJij.nu

Week 23

Door: Mariëlla

Blijf op de hoogte en volg Mariella

21 Maart 2009 | Nederland, Amsterdam

Hallo,

Deze week is er niet veel gebeurd. Behalve dan dat ik er deze week niet echt bij was met mijn hoofd. Geen idee hoe het kwam maar vergat allerlei dingen.

Zo vergat ik maandag Steff op te halen bij een vriedinnetje. Ik was met Eef naar de circusschool en vanuit daar zou ik gelijk Steff ophalen. Maar we zaten zo te praten dat ik het totaal vergeten was. Ik was al thuis toen ik eraan dacht. Dus kon ik weer terug. Nou ja het is allemaal goed gekomen en het kan gebeuren. Vrijdag moest ik naar toneel, Steff ophalen, Eef ophalen ,benzine tanken en Roos webgrengen. We zaten weer te praten in de auto, zodat ik voorbij de benzinepomp reed. Gelukkig was er verop nog 1 dus daar heen gegaan. Toen Steff opgehaald en die samen met Dre bij toneel afgezet. Roos op Santa Maria afgezet en door naar Eef op Julianadorp. Toen weer terug naar toneel waar Eef heeft geripstickt. Daarna zijn we gaan eten met zijn 4ren bij de Sushi. Dat was weer lekker.

De rest van de week moesten de auto's allebei een beurt hebben dus dat gedaan en verder gewoon de standaard dingen.

Ik heb ook geïnformeerd naar een cursus Spaans. Ik kan deze gaan volgen in Julianadorp aankomende week al. Joepie dan spreek ik weer een taal!!!:D:D:D

Volgende week ben ik alleen met de kinderen. Ze gaan dan een weekje naar NL voor oma Nel's verjaardag. Het wordt best een drukke week. Ze moeten veel oefenen voor toneel en hebben dan ook nog een opendag van toneel en een voetbaltoernooi waar ik coach bij ben. Het wordt weer leuk.

Maar hoe dat afloopt lezen jullie in het volgende verhaaltje.

Ayo