Week 21 - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Mariella Dijkgraaf - WaarBenJij.nu Week 21 - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Mariella Dijkgraaf - WaarBenJij.nu

Week 21

Door: Mariëlla

Blijf op de hoogte en volg Mariella

08 Maart 2009 | Nederland, Amsterdam

Hallo allemaal,

Dinsdag 3 maart begon weer een normale werkweek.’s Morgens ging de wekker weer om 5.45 en heb ik de kinderen naar school gebracht. Nadat ik terug thuis was belde mama om te vertellen dat de vlucht goed was gedaan. Toen heb ik na het ontbijt 50 banen gezwommen en in de zon op laten drogen. Om11.30 ben ik weer in de auto gegaan om de kinderen om te halen. Aan het eind van de middag ben ik samen met Steff en een vriendin naar de badminton gegaan. Ze kregen zowaar een beetje les. Na dat ik ze op bed had gelegd en brood had gesmeerd wilde thee gaan drinken, maar toen viel de stroom weer eens uit. Dat geprobeerd te maken, maar lukte niet dus zijn we maar gaan slapen. Toen ik in het appartement kwam deed alles het was super natuurlijk, maar dat duurde niet lang. Eenmaal onder de douche vandaan deed niks het meer. Halverwege de nacht begon er nog een hond te blaffen en het alarm deed raar. Dus al met al een hele vervelende nacht gehad.

Woensdag 4 maart ging ook weer de wekker af niet dat nodig was want was al om 5.00 wakker en toen geen oog meer dicht gedaan. Gelukkig hadden de kinderen wel goed geslapen en konden we op tijd richting school. Toen ik terug kwam heb ik na het ontbijt 30 banen gezwommen. Ik had de middag vrij, omdat ze alle3 gingen spelen. ’s Middags heb ik Roos bij een bushalte afgezet en ben ik naar de KLM gereden voor mijn ticket te vragen en daarna ben ik Eef gaan ophalen op Julianadorp. Samen zijn we naar de voetbal gereden, onderweg zijn we even gestopt bij een dierenwinkel. Hier zag hij natuurlijk weer veel leuke dieren zitten en wilde ze het liefst allemaal mee naar huis nemen. Dré bij de voetbal opgehaald en Eef heeft nog even mee mogen spelen. Eenmaal thuis iets gegeten en ze naar bed gebracht. Gelukkig viel deze keer de stroom niet uit en heb ik goed geslapen.

Donderdag 5 maart heb ik ook de kinderen naar school gebracht. Vanmiddag was ik alweer vrij, omdat Hellen de kinderen ging op halen. Ik heb lekker in het appartement tv gekeken naar ATWT. Echt grappig, omdat ik op internet de NL afleveringen zie en dan nu opeens de Amerikaase.

Vrijdag 6 maart ook vandaag de kinderen naar school gebracht en weer opgehaald. Ik had uiteindelijk alleen Dré, want Eef ging spelen en Steff had knutselen. Daarna heb ik Dré naar toneel gebracht en heb ik even in de auto gelezen. Later Eef opgehaald op Julianadorp en wer terug naar toneel om de andere 2 op te halen. Met zijn alle naar de KFC gegaan om te gaan eten en met zijn alle film gekeken. Nu was weer de stroom uitgevallen.

Zaterdag 7 maart ging de wekker om 7.30, omdat ik om 8.30 bij toneel te gaan verven. Ik heb 1 lokaal gedaan met 3anderen. Ik was pas om 16.00 thuis. Toen ben ik gelijk onder de douche gegaan en lekker tv gekeken.

Zondag 8 maart heb ik lekker geslapen tot 8.30. Daarna gelezen op bed en later op het terras in de zon op een ligbed gelezen. En uiteindelijk heel de dag lekker in de zon gelegen en genoten van het heerlijke weer.

Tot snel weer.