Week 5
Door: Mariëlla
Blijf op de hoogte en volg Mariella
15 November 2008 | Nederland, Amsterdam
Afgelopen week was het maar raar.
Zo begon de week met geen electriciteit in het huis. Gelukkig in mijn appartement wel. De kids in de auto en op weg naar school. Zoals iedere dag dat ik de kinderen naar school breng heb ik alle stoplichten tegen. Werkelijk alle zowel op de heen als de terug weg en dan zit ook nog meestal achter slome bakken. Zwaar irri dus. Eenmaal thuis heb ik niet veel gedaan. Ik probeer iedere ochtend 50 baantjes te zwemmen, zo lekker is dat:D Daarna lekker met mijn mamsie en zus op de MSN gezeten. Heb ze ook even gezien op de webcam:D 's Middags de kids weer opgehaald en na het eten met veel pijn en moeite met Eef huiswerk gemaakt. Maar gelukkig habben we het gelijk voor heel de week afgemaakt. Zo moet hij 1 blz woordpakket maken. Snap best dat het niet leuk is maar ja het moet toch gebeuren. Dus gelijk maar voor heel de week gemaakt, is hij er gelijk van af.
Dinsdag 11-11 Na een lekkere nacht in het appartement heb ik de kinderen naar school gebracht en heerlijk 50 baantjes gezwommen. En het appartement schoon gemaakt. Toen het tijd was de kids weer opgehaald en door naar Hato. Waar Edwin al zat te wachten na zijn vlucht van Sint Maarten. 's Avonds had ik een oppas avond, omdat Bram, Hellen en Jan Hein uit eten gingen. Edwin wilde nog een keer bij de Kleine Wereld eten. Na overleg hebben we dat gedaan. Lekker dat we gegeten hadden.
Woensdag 12-11 nadat ik de kids naar school had gebracht en mijn 50 baantjes gezwommen ben ik samen met Edwin eventje naar de andere kant van het eiland gereden. We gingen naar Boca Table, hij wilde dit graag zien voordat hij weer naar NL ging. Na 40 minuten daar aangekomen was het goed heet. Daar even rond gekeken en toen via een andere weg terug. Namelijk via alle mooie stranden. Was er halverwege nog een wegomleiding, dus moesten via de knoek. 's Middags even iets gegeten bij de Delifrance en toen als de wiede weerga weer terug naar huis. Toen ben ik even thuis geweest, want het was weer sporten. Dus Dré bij de voetbal en Steff bij de jazz afgezet. Ondertussen heb ik even gewinkeld. Niet dat ze veel hadden dus heb niks gekocht. Hellen had Dré opgehaald en ik Steff hebben we thuis makkelijk gegeten.
Donderdag 13-11 wat een leuke dag moest worden begon al vroeg. Namelijk om 6.45 in de auto. De kids hadden een hele discussie. Vandaag was er een heftige ruzie in de auto. Hij ging over wie er voor in mag zitten. Ze mogen altijd om de buurt voorin, maar omdat het ergens fout was gegaan had ik besloten dat ze gewoon achter in moesten zitten. Natuurlijk was dat niet leuk, maar is verder goed gegaan. Uiteindelijk waren ze op tijd op school.Gelukkig was het de rest van de dag wel gezellig. Vandaag was het de dag dat het gas werd aangesloten. Dus vanavond voor het eerst koken.
Vrijdag 14-11 De kids afgezet bij school. Onderweg was het natuurlijk hartstikke druk op de weg en alle stoplichten weer tegen, maar was op tijd thuis. Want Bono moest voor controle naar de dierenarts. Alles was goed met hem, alleen hij heeft de tekenziekte. Dus heeft hij 3 spuiten gekregen:( Wij weer terug naar huis, Bono afgezet en weer weg om wat boodschappen te doen. De kinderen hadden vandaag boekenverkoop op school, maar daar moest een ouder bij aanwezig zijn. Hellen en ik zijn daar samen heen gegaan en de jongens hebben aardig wat boeken verkocht. Eenmaal thuis en gegeten te hebben, heb ik de tuintafel die we eerder op de dag hadden gekocht, in elkaar gezet. Vandaag was het ook weer Steff haar toneel dag. Dré had een vriendje meegenomen dus hem in de tussentijd thuis afgezet en terug naar Steff die klaar was.
Zaterdag 15-11 Inmiddels is het met de electriciteit goed gekomen. Er waren 2 stoppen doorgebrand,omdat er ineens te veel stroom verbruikt wordt. Nou dan denk je dat alles over is, maar nu had ik in mijn appartement geen stroom. Nu sliep net Eef bij mij dus het was lekker heet. Gelukkig viel de stroom pas tegen de ochtend weg, dus viel alles mee. Toen ik naar buiten keek was het enorm takke weer. Het had veel geregend en de rest van de ochtend ook nog een beetje. Gelukkig is het de rest van de dag droog gebleven. Na eerst ontbeten te hebben, zijn we boodschappen gaan doen voor Dré zijn feestje voor maandag. Hij gaat naar het verkeerspark. Na de boodschappen zijn we naar de film Madagscar 2 geweest. Super film is dat, wat heb ik gelachen:D:D:D
Ik krijg net een brief in mijn hadden dat er een optreden is in the house. Ga natuurlijk kijken.
Jullie horen wel hoe dat afgelopen is.
Groetjes en een dikke kus
16 November 2008 - 12:21
Arlette:
Hee Mar,
Leuk om weer een update van je te lezen! Je hebt het maar druk:) Gister was je nog even op msn, maar we zaten te eten. Kom je vandaag nog op msn of hyves?
Dikke xxxxxx
16 November 2008 - 12:21