Alles is geregeld - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Mariella Dijkgraaf - WaarBenJij.nu Alles is geregeld - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Mariella Dijkgraaf - WaarBenJij.nu

Alles is geregeld

Door: Mariëlla

Blijf op de hoogte en volg Mariella

29 Maart 2007 | Nederland, Amsterdam

Hallo allemaal,

Gelukkig is alles voor de vakantie nu geregeld.
Heb het Antiliaanse geld binnen. En de excursie is geboekt. Het leukste van allemaal is dat we een Dolphin Encounter en een Dolphin Swim gaan doen.
De excursie die we gaan maken is ook super leuk. We gaan naar Boka St. Michiel, Daaibooibaai, Manzaliña kust van San Nicolas, Santa Cruz snorkelen bij Boka Flùit (de blauwe kamer), een grot onderwater met een verrassend mooi licht effect en als allerlaatste SPRINGEN bij, Playa Forti. Te erg gewoon.
Wat we verder gaan doen weten we nog niet dat zien we daar ter plaatste wel. Natuurlijk heerlijk genieten van het strand het prachtige heldere water. Heerlijk snorkelen, lekker eten en uit gaan op het strand van MAMBO en naar WET&WILD, naar de film op het strand en naar ZANTA BEACH.
Deze keer zit ik er ook met Koninginnedag dus dat wordt ook één groot feest.

Hou jullie natuurlijk op de hoogte.

XXX aan iedereen

• 29 Maart 2007 - 09:35

Nienke:

Hey, zeg zit je nou weer op Curacao>? Kusjes xoxo

• 30 Maart 2007 - 13:26

Jan Jozefa:

Hoop jou of het eiland weer tezien. Dat alles goed verloop jou en je vriendin. Het ziet alsof je al op het Curacao bevindt. Groetjes Jan