Vakantie Korsow
Door: Mariëlla
Blijf op de hoogte en volg Mariella
03 Augustus 2006 | Nederland, Amsterdam
Het is dan eindelijk zover over 2 weken ga ik dan eindelijk terug naar Korsow. We vliegen 21 augustus. Helaas is het maar voor een vakantie van 9 dagen maar goed ik ga wel.
Had een prijs gewonnen van het programma Erik zoekt een huis. Ik heb daar aan meegedaan door middel van een enquete in te vullen op het internet. De hoofdprijs was 2 tickets naar Korsow, ik dacht nou die win ik toch niet maar 3 weken later kreeg ik een brief van Kras waarin stond dat ik een reischeque had gewonnen van €1500 voor 2 personen. Ik was mega blij toen ik dat zag. Ik dacht nu kan ik terug naar Korsow. En ja nu is dat dan bijna zover dat ik ga ook. Ik ga lekker met mijn zus. Heerlijk niks doen gewoon lekker chillen op de Antillen.
Ik hou jullie natuurlijk allemaal op de hoogte wat ik daar allemaal gedaan en beleeft heb.
AYOOO
03 Augustus 2006 - 14:48
Hi Mariella!:
Ik wilde je ook heel veel plezier wensen op Curacao! Geniet ervan en check natuurlijk wel fftjes het Sea Aquarium en alle leuke uitgaansplekjes he!
Have fun..
oxoxox
Nienke -
03 Augustus 2006 - 18:05
Arlette:
Heeejj Zussie
Jaaa over 2 weekies gaan we (eindelijk;)) Wordt super gezellie!!
kusj