Bekende mensen
Blijf op de hoogte en volg Mariella
29 Juli 2005 | Nederland, Amsterdam
Deze week zijn er weer een heleboel bekende mensen op het eiland. Jim, Trebble en Irene Moors. Een dinsdagavond zijn we met het hele huis naar Mambo geweest en toen lagen we 1 rij voor Jim en Trebble. De film stelde niks voor dus hebben we met hen zitten te praten. Jim had niet zoveel te vertellen, maar 1 van Trebble wel die bleef maar doorgaan. Ze zijn hier, omdat ze donderdag en vrijdag op gaan treden op het strand van Mambo.
Er is deze week ook een voetbalwedstrijd waarbij de jeugd van Nederland tegen de jeugd van de Antillen speelt. Nederland staat in de finale tegen Curacao. Die wedstrijd wordt vrijdag gespeeld. Na afloop sluit de koningin het af. Donderdag ben ik naar de voetbal geweest, maar de wedstrijd viel een beetje tegen. Nederland was al zeker van een finaleplaats, dus ze speelde heel ontspannen. We hebben wel gewonnen met 4-1. En daar gaat het om.
01 Augustus 2005 - 18:46
Elise:
hey wijffiej, hierbij dan een berichhie van mij hor... eindeluk :P egt gesellie dak je vanmiddag weer ff op msn sprak eg tijd geleden.. je krijg binnenkort kaartje van me hor *beloofd*
kusje... Liesje
heel veel succes en plesier trouws nog