Eerste stage week - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Mariella Dijkgraaf - WaarBenJij.nu Eerste stage week - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van Mariella Dijkgraaf - WaarBenJij.nu

Eerste stage week

Blijf op de hoogte en volg Mariella

17 Juli 2005 | Nederland, Amsterdam

Hoi allemaal,

Ik ben stage aan het lopen sinds 11 juli bij het Sea Aquarium op Curacao.
Toen ik op 4 juli uit het vliegtuig stapte voelde je gelijk de warmte op je afkomen dat was wel even wennen, maar daar had ik al snel geen last meer van. Ik slaap in een studentenhuis, met veel andere studenten die werken bij het Sea Aquarium.
Wat ik voornamelijk doe is vis halen en foto's maken van de mensen die een kusje krijgen van een zeeleeuw. De vis die ik haal is voor de mensen die gaan duiken of snorkelen met de dieren. Ze mogen die dan voeren. We hebben hier verschillende dieren, zoals zeeleeuwen, schildpadden, haaien, roggen, heel veel vissen en dolfijnen. Met de dolfijnen en zeeleeuwen worden shows gedaan.
Ik ben nu aan mijn 2de week bezig en het is leuk. Mijn stage duurt t/m 18 november.

• 20 Juli 2005 - 10:00

Els Dijkgraaf:

Leuk deze website met je belevenissen doe er wat meer foto's op.

Groetjes

• 21 Juli 2005 - 13:35

Eveline:

Hai Meid!:D..Leuke site!!Kben blij om te horen dat je het naar je zin hebt!En veel fotows maken he;)

Kus Eve